Kauhavan POP Areena

Kauhavan POP Areena toimii erinomaisena harjoitustilana sekä palloilulajeille että yleisurheilijoille. Palloilualueen tekonurmialue on vankkaa serfioitua Saltex -latua ja sopii erityisesti jalka- ja pesäpallon harjoitusalustaksi. Kenttään on merkitty lajien tyypilliset rajat.

Yleisurheilualueen pinnoitteena on sertifioitu Saltex DS pinnoite. POP Areena tarjoaa hyvät harjoitustilat sekä hyppy- että heittolajeille. Pitkällä sivulla olevat kolme rataa mahdollistavat juoksuharjoittelun.

Myös muiden lajien urheilijat ja ennen kaikkea kuntoilijat voivat hyödyntää POP Areenaa soveltavin osin.

Lisäksi monitoimihalli sopii erilaisten tapahtumien, kuten juhlien ja konserttien pitopaikaksi. Kaikkineen POPAreenaan mahtuu istumaan 1600 ihmistä ja seisomapaikoiksi muutettuna tilaa on peräti 2500:lle hengelle.

POP Areenan hallinnoinnista vastaa Kauhavan Monitoimihalli Oy:n, jonka osakkaina ovat alueen neljä urheiluseuraa; pesäpalloseura Ylihärmän Pesis-Junkkarit, jalkapalloseura Kauhavan Kanuunat, jääkiekkoseura Kauhavan Hela-Kiekko sekä yleisurheiluseura Kauhavan Wisa.

1. 1/1 kenttä

Palloilulajeille varattu 51 x 74 m:n viheralue. Jalkapallo 8

vs 8 (68 m x 50 m).Jalkapallo 2 x 5 vs 5 (46 m x 32 m). Pesäpallo (naisten kenttä).

2. 1/2 kenttä

Palloilulajeille. Jalkapallo 5 vs 5 (46 m x 32 m).

3. YU-alue

10 x 55 m:n kestopinnoitettu alue. Juoksusuora 60 m, pituushyppy, korkeushyppy, seiväshyppy, heittolajit (keihäs, kiekko, moukari).

4. Koko halli

Sisältää kaikki palloilualueet sekä yleisurheilualueet.